IklanLink | Iklan Percuma Malaysia
August 28, 2014, 03:08:00 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome to IklanLink! Malaysia Marketplace Forum.        Guest Please Register & Join our community Its FREE!.      To all new members, please update your profile & locations.      Use your refferals link in your profile to invite your friends.     
 
   Home   Help Iklan (NEW) Search Login Register Chat  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: HERBALIFE - Strart Now Pack harga murah --- Cepat hingga Stok Ada...  (Read 9171 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« on: May 19, 2010, 02:30:53 PM »

Saya Nak Let go Herbalife dgn harga yg murah

Cepat Message saya...

Kalau anda sebelum ni belum penah cuba cepat ambil peluang ini!!!!!!

Start Now Pack mengandungi 3 jenis produk

1.F1 ( ada 5 perasa yg sedap "Vanilla,Chocolate,Cappuchino,Tropical Fruit dan Strwaberry" )
2.F3
3.50g Teamix ( ada 2 perisa "lemon dan peach" )

boleh dibeli secara berasingan..


Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on LiveShare this topic on MySpaceShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on TwitterShare this topic on YahooShare this topic on Google buzz


* Herbalife-Start-Now-Pack.jpg (18 KB, 400x400 - viewed 1599 times.)
Logged
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« Reply #1 on: May 23, 2010, 12:21:26 PM »

Rugi sesiapa nak try herbalife
inilah masanya

PM me...
Logged
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« Reply #2 on: June 29, 2010, 08:36:04 PM »

Cepat2

set promo dah tak banyak yg tinggal....

Logged
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« Reply #3 on: July 16, 2010, 09:00:38 AM »

tiada pelarasan harga..

promo masih berjalan...
hahahaha  senyum
Logged
nurdyra
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Female
Location: perak
Posts: 31
Referrals: 0



« Reply #4 on: July 22, 2010, 09:48:37 AM »

saya nak tolong promote....saya dah makan herbalife...mmg bgs dan berkesan....saya pernah cuba produk lain beribu ringgit..tp akhirnya saya dapati...herbalife yg paling baik dan bagus. boleh tahu....harga set ni berapa?
Logged
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« Reply #5 on: July 22, 2010, 03:22:06 PM »

Thanks nurdyra

saya promo nih dlm 20set jer

satu set SNP terdiri dari F1 + F3 + teamix50g lemon hanya rm( sy dam PM awak )  gelak gelak gelak
dapat free gift lagi tuh

sekarang perasa yg tinggal hanya

cappucino ada lagi 3set
Chocolate ada lagi 2 set
Tropiocal Fruit ada lagi 3 set
Vanila ada 2 set lagi

strawberry dah habes..


kalau selepas tawaran promo ni..
harga jadi normal balik satu set rm 407...

jadi beli sekarang.. yea...
Logged
nurdyra
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Female
Location: perak
Posts: 31
Referrals: 0



« Reply #6 on: July 22, 2010, 03:48:51 PM »

awak....saya nak order 2 set...jd total rm baper yer....termasuk postage cost.nak tropical fruit..... rock
Logged
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« Reply #7 on: July 22, 2010, 07:21:40 PM »

2 set SNP
RM ( pun Dah PM u )  gelak gelak gelak

yea harga nih dah termasuk kurier caj, ( kalau u dekat semenanjung, tapi kalau kat sabah/sarawak terpaksa tambah rm30 caj kurier )

harga nih jugak
u akan dapat free shaker cup dan measuring tape.

 orait
Logged
nurdyra
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Female
Location: perak
Posts: 31
Referrals: 0



« Reply #8 on: July 23, 2010, 02:49:28 AM »

ok set....meh no acc..kalo boleh maybank....nak transfer rm....saya nak tropical fruit yer.....2 set
Logged
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« Reply #9 on: July 23, 2010, 02:43:37 PM »

dah PM maklumat cik Nurdyra..
 orait
Logged
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« Reply #10 on: July 23, 2010, 02:44:29 PM »

ok set....meh no acc..kalo boleh maybank....nak transfer rm....saya nak tropical fruit yer.....2 set

apa2 boleh call/sms saya yerr...
Logged
nurdyra
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Female
Location: perak
Posts: 31
Referrals: 0



« Reply #11 on: July 24, 2010, 06:21:16 PM »

okeh...da check ke maybank? 3 set...tropical fruit yer.... tqbro
Logged
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« Reply #12 on: July 24, 2010, 06:23:45 PM »

Tqvm Nurdyra  senyum

i kurier by skynet isnin pepagi..

update set promo yg tinggal:  senyum

Chocolate 2 set
Cappuchino 3 set
Vanilla 2 Set
---------------------
Tropical Fruit - habes
Starwberry - Habes..
Logged
fuad5730
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: Sg.Besi, Kuala Lumpur
Posts: 10
Referrals: 0



« Reply #13 on: July 24, 2010, 10:54:39 PM »

Ok bro..thank you atas nasihat ko..mulanya aku ingat mcm tu gak bila baca thread ko, tp aku musykil adakah "mereka" akan buat mcm tu...ok la..aku tumpang thread ko..



Sape2 nak beli Start Now Pack dgn harge murah...pls PM tuan punya thread atau saya ye...saya ada sume perisa setakat ni...



Logged
isihat
Newbie Consumer
*

People Say Thanks: 0
Offline Offline

Gender: Male
Location: shah alam
Posts: 30
Referrals: 3



« Reply #14 on: July 25, 2010, 03:09:23 PM »

takpe bro..

lagi satu info..

nko kena bagi

email yg lain dan nama lain kalau ada customer yg berminat nak beli..

contohnya.. kalau nama nko register kat herbalife..
so pakai nama/account num/email wife nko..(tu pun kalau wife tak register kat herbalife lahh.. )

sbb rasa aku herbalife trace nama/email kita lahhh.. kantoi aku hehehehhehe  nangis
Logged
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Facebook

125x125 Ads
























Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal